“Kas par traku, tas par traku”

Latvijas projekta “ Skolas soma” ietvaros 19.02. mūsu skolā viesojās lieliski skatuves mākslinieki ar izrādi “Kas par traku, tas par traku”.

Šeit skolēnu domas par redzēto:

 “Liels pārsteigums man bija aktieris Māris Bezmers jeb seriāla “Viņas melo labāk” lieliskās Roberta lomas atveidotājs. Lai arī Māris Bezmers ir mūsu iemīļotais aktieris Roberta lomas dēļ, taču arī pārējie aktieri spēlēja lieliski!

          Vēl man liels pārsteigums bija, ka iemīļotā dzejnieka Ojāra Vācieša dzejoļus var lieliski izspēlēt muzikālajā izrādē. Viens ir latviešu valodas stundā tos lasīt, bet kas pilnīgi cits tos iepazīt no jauna aktieru spēlē.

          Nebiju domājusi, ka mūzikai ir tik liels spēks emociju atklāšanā. Ar mūzikas palīdzību tika pausta bagātīga emociju gamma - satraukums, skumjas, pārsteigums un prieks.

          Vislabāk man un maniem klasesbiedriem patika dzejoļa “Šlopsterklopsters” attēlojums. Šlopsterklopsters bija briesmonis, kas apēda mēnesi. Šlopsterklopsters bija lieliski atveidots, un mūs ar viņu biedēja, tas bija smieklīgi!

          Vēl izrādes laikā iemācījāmies deju, kuru arī dejojām. Izrāde bija smieklīga un neatstāja vienaldzīgu nevienu skatītāju.”